Ексклузивно в BulNews! Ето кой е загиналият моторист във Враца /снимки/

Ексклузивно в  BulNews! Ето кой е загиналият моторист във Враца /снимки/ Агенция BulNews се сдоби с ексклузивни снимки на починалият при днешната катастрофа във Враца моторист.

Черна вест от Спешното! Почина мотористът, който се размаза във Враца

31-годишният Андриян Николов Дацов е името на трагично загиналия мъж, който освен опитен водач, е бил активен член на врачанското рокерско общество. 
Както вече съобщихме, младият мъж е бил буквално пометен от завиващ лек автомобил, което доведе до непоправими последици.

От последните минути! Моторист се размаза във Враца, вдигнаха го в линейката без пулс /снимки/

Андриян е вдигнал сватба преди година, а опитът му с моторите не е подсказвал за трагичния му край. 
Младият мъж е бил активист на "Враца Мото клуб", участвал е във всички събори и моторни събития. 
От снимките личи, че 31-годишният Андирян е изпитвал страст към мощния си мотор и е бил доста добър при управлението му. На мотосъборите той е бил един от майсторите, които са показвали удивителен контрол над любимите си машини.
По ирония на съдбата точно днес Андриян и членовете на неговия мото клуб е трябвало да се съберат в църквата "Свето Възнесение" в етнографско-възрожденския комплекс във Враца, за да почетат паметта на загиналите по пътищата у нас. Проявата е била насрочена за 12 часа и най-вероятно точно натам е отивал загиналият мъж във фаталния час.
16.09.2018, 12:22 часа
31077 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha