„Септември“ /Гложене/ победи с 2:1 „Ботевъ“/Брусен/

„Септември“ /Гложене/ победи с 2:1 „Ботевъ“/Брусен/ „Септември“ /Гложене/ победи с 2:1 новака в „А“ областна група на Врачанско „Ботевъ“ /Брусен/ в среща от четвъртия кръг на първенството.
Първата възможност за гол се откри пред гостите, който нацелиха гредата в 15 минута. „Септември“ отговори почти мигновено и накараха вратарят на „Ботевъ“ да се намесва няколко пъти решително, за да предотврати попадение в неговата врата.
Домакините поведоха с 1:0 в 60 минута. Деян Иванов изведе на стрелкова позиция Бранимир Балчев, който хладнокръвно преодоля вратаря за 1:0. Гостите стигнаха до изравнителен гол, дело на  Борис Тончев в 72 минута. Домакините оспорваха дълго това попадение с главния съдя. Те имаха претенции, че футболист, който е подал за гола е влязъл, без разрешение от съдията.
В 82 минута Деян Иванов беше изгонен с директен червен картон заради реплика към съдията. Въпреки че остана с човек по-малко отборът на „Септември“ стигана до желаните три точки, след като Цветелин Стефанов засече остро центриране и донесе победата на своя тим.
Гостите от Брусен бяха подкрепени от близо 30 фенове, който скандираха името на отбора почти през целия мач.
25.09.2018, 15:18 часа
1174 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha