Оставиха в ареста заподозрения за убийството на Гошко край Монтана

Оставиха в ареста заподозрения за убийството на Гошко край Монтана Оставиха в ареста Георги Рапонски, който е заподозрян за убийството на 17-годишно момче в гора край Монтана, научи BulNews.bg. Той е задържан с прокурорска мярка за 72 часа.

МВР с официална информация за убийството край Монтана

Припомняме, че във вторник Гошко М. бе застрелян в местността "Младата ливада" в землището на село Крапчене.  Около 2 часа след трагичния инцидент ченгетата задържали Рапонски като предполагаем извършител. В колата му бе открит газов пистолет „Екол“, с пълнител и демонтирана предпазна муфа, както и 6 боеприпаса за него. При последвал обиск в дома му полицията е намерила още незаконно притежавани оръжие и боеприпаси. Иззети са въздушна пушка "ИЖ 38", 118 различни по вид и калибър патрони и муфа за газ-сигнален пистолет. 
Рапонски е собственик на земята, в която са били момчето и дядо му във фаталния ден. Той е управител на фирмата „ИЗИ ТИМБЪР СТРОЙ“ ООД, която се занимава с дърводобив и дървопреработка.
Според близки на загиналото момче, и друг път са имали пререкания с Рапонски. Той често заплашвал нарушители, които влизат в имота му. Мъжът е криминално проявен и има условна присъда за наркотици.
 
11.10.2018, 10:06 часа
5100 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha