„Първа Атомна“ с първа победа като гост този сезон

„Първа Атомна“ с първа победа като гост този сезон „Първа Атомна“ /Козлодуй/ записа първа победа като гост от началото на сезона, след като победи с 5:2 домакините от „Локомотив“ /Дряново/ в среща от XI кръг на Северозападната „В“ група.
Срещата започна лошо за гостите, които допуснаха попадение в 25 минута за 1:0. ОФК „Първа Атомна“ отговори мигновено и само две минути по-късно изравни за 1:1 чрез Ростислав Данчев, той прехвърли вратаря на домакините, който отрази секунди преди това удар на Александър Славейков. Гостите от Козлодуй не се притесниха да атакуват и да създават положения за гол и закономерно стигнаха до второ попадение. Любо Младенов с хубав удар извън наказателното поле матира стража на „Дряново“ за 2:1 в 42 минута. Любо Вълков беше в основата и на трето попадение за козлодуйчани – след хубаво негово остро центриране в опита си да изчисти топката състезателят на домакините Маянгуй си отбеляза автогол за 3:1 в 52 минута. Александър Веселинов вкара за 4:1 в 62 минута, след като Данчев открадна топката от противников състезател и подаде на Веселинов, за който не беше проблем да отбележи.
Домакините върнаха едно попадение, а само три минути по-късно Генчев се озова сам срещу вратаря и беше точен за 4:2. Капитанът Николай Ганчев отбеляза за 5:2 след точно изпълнена дузпа в 88 минута.
След тази победа „Първа Атомна“ се изкачи на 7 позиция с актив от 16 точки и голова разлика /24:17/. Водач продължава да е „Бдин“ /Видин/ с 28 точки. Ето как завършиха и останалите срещи от XI кръг на Северозападната трета лига.
„Партизан“ /Червен бряг/ – „Спартак“ /Плевен/ – 0:2
„Ботев“ /Луковит/ – „Янтра“ /Полски Тръмбеш/ – 0:1
„Павликени“ /Павликени- „Ком“ /Берковица/ – 1:0
„Севлиево“ /Севлиево/ – „Вихър“ /Славяново/ – 2:0
„Левски“ /Левски/ – „Бдин“ /Видин/ – 0:3
„Трявна“ /Трявна/ – „Локомотив“ /Мездра/ – 3:0
„Академик“ /Свищов/ – „Янтра“ /Габрово/ – 0:4
15.10.2018, 14:59 часа
814 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha