Екшън в Дивия Северозапад! Млад мъж преби дядо с лопата

Екшън в Дивия Северозапад! Млад мъж преби дядо с лопата Възрастен човек е бил набит с лопата от млад мъж, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР във Видин.
За случая алармирал самия потърпевш. Вчера 78-годишният жител на Грамада сигнализирал в полицията, че е бил нападнат от свой съгражданин. Около 15.30 часа същия ден, докато бил в овощната си градина в землището на градчето, върху него се нахвърлил 35-годишният му познат. По думите на стареца, младият мъж му нанесъл побой с лопата.
Пострадалият сам потърсил лекарска помощ във видинската болница. Медиците констатирали фрактура на ребро. Дядката обаче се подписал, че отказва болнично лечение и е освободен.
След разследване 35-годишният е задържан с полицейска марка за срок от 24 часа. Работата по изясняване на случая продължава, образувана е проверка.
 
16.10.2018, 09:59 часа
4102 1
Коментари

Методий

16.10.2018, 17:28 часа
тая лопата ще я навра в задния двор на тъоя млад джендър да го питам кои кого ще млати тоя смотаняк долен тоя иска да ходи на спа за 10 години с масаж отзад и не само помияр долен
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha