Жестокост! Стреляха с пушка по куче в Козлодуй

Жестокост! Стреляха с пушка по куче в Козлодуй Бездомно куче е било простреляно с пушка в Козлодуй, научи BulNews.bg.
Пострадалото животно обитава района на ж.к. „3-Юг“. По думите на местната жителка Димитрина Иванова четириногото е било дружелюбно и любвеобилно, а жителите на района са го отглеждали като квартално. Кучето се навъртало в района на квартален хранителен магазин, където продавачките го хранели и обгрижвали, докато сутринта преди два дни не забелязали, че кърви в областта на врата. В първия момент хората помисли, че е причината е сбиване с други бездомни кучета, но после установили, че раната е от друго. 
Димитрина Иванова откарала раненото животно във ветеринарната клиника, където потвърдили, че то е простреляно с огнестрелно оръжие. След прегледа и оказаната помощ, кучето е откарано в приюта за бездомни животни на AnimalHelp, за да не бъде наранено, докато е с превръзка и яка. За случая е подаден сигнал и в полицията. Днес след вторичен преглед от специалистите във ветеринарната клиника е установено, че четириногото е с обилен кръвоизлив и се нуждае от спешна операция, за да бъде извадена сачмата от тялото му.
 
06.11.2018, 11:25 часа
3535 3
Коментари

добре

06.11.2018, 22:36 часа
Изчистете улиците от този бездомен псетор-България не е кучкарник.

Софка кучкарката

06.11.2018, 16:32 часа
Абе те кучкарите са особон вид порода,ако видят паднал човек ще го прескочат,ама става ли въпрос за куче,ооох това вече е нещо много важно!

Недялко

06.11.2018, 12:38 часа
храните ги после защо ви нападат и хапят ми сами сте си виновни господа съграждани сами тия кучета вместо да са изулиците требва са в приют за кучета такъв няма и да има то се знае и за това храни куче да те лае и хапе
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha