31 кг кокаин иззеха на летище Ататюрк в Истанбул

31 кг кокаин иззеха на летище Ататюрк в Истанбул Турските власти иззеха 31 килограма и 165 грама кокаин при четири операции, извършени на летище Ататюрк в Истанбул, съобщи турската телевизия НТВ.
Кокаинът е бил транспортиран от граждани на различни страни, пристигнали тази седмица в Истанбул от Южна Америка, предаде БТА.
При първата акция полицията на летище Ататюрк е открила 4 килограма и 585 грама кокаин, скрит в тайник в куфара на италианска гражданка. Италианката е пристигнала в Турция от Сао Пауло. Жената е задържана.
При втората операция са били задържани трима души - двама колумбийци и един турчин. Тримата са скрили в багажа си общо 10 килограма и 450 грама кокаин.
Полицията на летището залови тази седмица още един колумбийски гражданин, в куфара на който имало 14 килограма и 200 грама кокаин.
При друга акция било установено, че в куфара на украинка, пристигнала от Сао Пауло в Истанбул, имало кокаин, разпределен в 67 пликчета, поставени в консервни кутии. Украинката трябвало да транспортира наркотиците във Виетнам.
08.11.2018, 16:07 часа
1096 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha