Каква е тайната на добрия семеен секс?

Каква е тайната на добрия семеен секс? С течение на времето интимният живот за много двойки става нещо рутинно. След преминаването на първоначалната тръпка, след брака и децата, той сякаш преминава на заден план.
Препоръките за подобряване на сексуалния живот на двойките са обикновено по-добра комуникация, повече физически натоварвания, любовни срещи, време без децата. Но сега учени са разкрили тайната на добрия семеен секс и тя е в поделянето на домашните задължения между двамата партньори.
Според изследване, което е проведено от Университета на Албърта, съпрузите, които си поделят домашните задължения имат по-добър сексуален живот. В него са участвали 1300 семейни двойки и е продължило 5 години.
Д-р Мат Джонсън, професор по фамилна екология към департамента по екология на човешките взаимоотношения в университета на Албърта смята, че във всяко семейство има очаквания кой какво да свърши от домакинските задължения. Също така хората се сравняват с останалите двойки, които познават.
Традициите в различните държави са различни, но когато мъжът се включва в домашната работа, сексуалният живот се подобрява. 
14.11.2018, 13:00 часа
1300 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha