Акция! Във Враца заловиха младеж зад волана с микс от наркотици

Акция! Във Враца заловиха младеж зад волана с микс от наркотици По време на направена от полицията акция във Враца е задържано младо момче, което било спипано зад волана с микс от наркотични вещества в организма, съобщиха от Пресцентъра на МВР-Враца.
Врачанина - П.Й. на 18 години,  е шофирал своя “Фолксваген Голф”, когато в 14.20 часа е спрян от пътен патрул. Полицаите били в изпълнение на операция за опазване на обществения ред и сигурността на гражданите, превенция и престъпления свързани с наркотични вещества.
Момчето се оказало, че не е криминално проявено, но направеният в последствие тест за употреба на наркотици като част от спецакцията, е реагирал положително на канабис и амфетамин. На дрогирания шофьор е съставен акт и му е издаден талон за медицинско изследване.
П.Й. е отказал да даде кръв за лабораторно изследване, но при претърсване на автомобила му полицаите са намерили хартиена сгъвка, съдържаща 2 броя съцветия от зелена суха маса с тегло около 1.5 грама, която при направения полеви наркотест реагирала на "канабис".
Униформените претърсили и жилището на мъжа, но не са открити инкриминиращи вещи и предмети.
Момчето е задържано за 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.
17.11.2018, 09:25 часа
2883 2
Коментари

Цене Уестия

17.11.2018, 22:22 часа
Пецко закинтоос опаа

Пецко

17.11.2018, 13:41 часа
плаче си за затворо стига с тея задържанки за 24или 72 съд затвор за минимум 2,3г не само за наркотици ми за пиянките също крайно време да има малко ред в тая държава и и най вече нашия си край че пълно с такива
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha