Чудо невиждано! Паякът отнесе патрулка във Враца /снимки/

Чудо невиждано! Паякът отнесе патрулка във Враца /снимки/ Врачани станаха свидетели на изумителна гледка, научи агенция BulNews. Преди минути паякът отнесе патрулен автомобил на полицията.
За комичната ситуация съобщи наш редовен читател, който изпрати снимки в рубриката „Ти, репортерът“.  Те са направени преди минути на улица „Илинден“, в района на бившето предприятие АРЗ „Вола“. На тях се вижда натоварената „Опел Астра“ с врачанска регистрация. В кадър са хванати и свидетели на случката, които явно са впечатлени от гледката.
Най-вероятно полицейският автомобил е аварирал и се е наложило от общинското предприятие „Паркинги и гаражи“ да помогнат да се прибере за ремонт. Въпреки това шофьорите могат да си отдъхнат, тъй като патрулите на полицията в града са с един по-малко.  
 
20.11.2018, 14:47 часа
17899 3
Коментари

Моето Име

20.11.2018, 16:58 часа
А нема ли да е по- добре, с цел да се избягват подобни аварийни ситуации- г-да молюцюнерите да се придвижват по тоя начин с патрулките- качени на някой камион и те отзад в каросерията заедно с патрулката- та може и биричка да си попийват едновременно

група кру

20.11.2018, 16:54 часа
Свърши бензина и кво пеша да ходиме.

!!!

20.11.2018, 15:12 часа
Това само вречане могат да го направят,това в монтанско нема как да се случи ами ако са закъсали за гориво ченгетата как да се придвижат до петрол. Намалете кражбите господа милиционери.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha