Нов скандал във врачанския затвор! Заловиха наркотици на Мачката, проверяващи от София тарашат неговата килия

Нов скандал във врачанския затвор! Заловиха наркотици на Мачката, проверяващи от София тарашат неговата килия Нов скандал е избухнал днес във врачанския затвор, научи ексклузивно агенция BulNews. Направен е опит да внесат наркотици за лежащия вътре Стефан Емилов-Мачката. 27-годишният врачански престъпник е осъден за куп прегрешения, но продължава да създава проблеми зад дебелите стени на изправителното заведение.
Днес около 11 часа в затвора са нахлули проверяващи от Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ в София, които започнали тараш на килията на Мачката. На този етап няма повече информация за ставащото вътре, тъй като по традиция служителите на Ангел Кабатлийски упорито крият издънките си. Самият факт, че за проверката са пристигнали техни колеги от столицата, говори за доверието на началниците към местните надзиратели.
Очаква се повече информация за поредния инцидент с известния криминален герой от Враца да има в утрешния бюлетин на полицията.
24.11.2018, 14:52 часа
10654 1
Коментари

!!!

24.11.2018, 15:49 часа
Е в килията няма ли само един нар и четири стени, та да има възможност и наркотици да се крият. Като гледам на снимката имат си цветя и шкафчета сигурно и сателит , ако е така да ходя и аз да се кандитатирам за затвора.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha