"Вихър" /Николово/ разби "Вършец" с 5:2 и му нанесе първа загуба /снимки/

"Вихър" /Николово/ разби "Вършец" с 5:2 и му нанесе първа загуба /снимки/ "Вихър" (Николово) нанесе първа загуба за сезона на "Вършец", след като го победи 5:2 в отложена среща от VI кръг на първенството на монтанската „А” ОФГ. Мачът се игра на терена с изкуствена настилка в спортния комплекс „Огоста” в Монтана и започна в малко необичаен час 9:30.
Първата опасност стана пред вратата на домакините още в 12-та мин., когато Марио Михайлов изпълни майсторски пряк свободен удар, но топката премина покрай лявата греда. Две минути по-късно Кристиян Методиев-Пато откри резултата. В 41-та мин. нападателят на вихърци покачи, а малко след това вратарят им спаси страховит шут от воле на Мартин Николов. Методиев направи разликата класическа в 47-та мин., като преди да спре в мрежата топката се отби от напречната греда. Отново той се разписа за 4:0 в 56-та мин. на мача. Шест минути по-късно дежурния си гол за "Вихър" вкара и Филип Илиев-Фичо.
До края на мача "Вършец" успя да върне два гола чрез Мартин Николов (80) и Росен Иванов (84). Със спечелените трите точки "Вихър" измести от второто място в класирането именно тимът от курортното градче. 
24.11.2018, 15:19 часа
1077 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha