Общинските съветници избраха д-р Кети Ценова за шеф на Кожното във Враца

Общинските съветници избраха д-р Кети Ценова за шеф на Кожното във Враца Днес общинските съветници избраха д-р Кети Ценова за шеф на Центъра за кожно-венеречески заболявания във Враца с пълно единодушие и без никакви дебати, видя репортер на BulNews.bg.
Докладната за назначаването й буквално премина в рамките на три минути, а след това д-р Ценова излезе пред залата и заяви, че ще се бори за повече легла в центъра или поне от Министерството на здравеопазването да се съгласят да има равен брой легла в центъра и в болницата.  
„Благодаря от сърце на oбщинския съвет за това, че ми гласуваха доверие за управител на Центъра за кожно-венерически заболявания. Проблемите в лечебното заведение тепърва ще се изясняват, като първият от тях е да се извърши регистрацията на центъра. Ще се търсят и възможности за увеличаването на легловата база. Към момента имам резерви за допълнителните дейности по Здравната каса. За сметка на това финансовото състояние на Кожния център е много добро, като за това благодаря на предшественичката ми д-р Магдалена Петкова. Лечебното заведение на 100 % отговаря на медицинския стандарт”, заяви д-р Кети Ценова минути след избирането й за управител.
Припомни, че Ценова беше единственият кандидат, явил се на конкурса, обявен от общинския съвет за управител на „Център за кожни-венерически заболявания“ ЕООД.
Дамата стигна до първото място в надпреварата, след като събра най-много точки – 5.50. 
 
27.11.2018, 13:26 часа
1945 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha