Правосъдие?! Глобиха с 1 000 лева перверзник от Врачанско, държал детско порно на лаптопа си

Правосъдие?! Глобиха с 1 000 лева перверзник от Врачанско, държал детско порно на лаптопа си Мъж от Врачанско бе осъден заради богата колекция от порнографски материали, научи агенция BulNews. Перверзникът съхранявал на личния си лаптоп над 10 000 файла, голяма част от които били с малолетни и непълнолетни участници.
Делото срещу Н.Н., който е от Мездра и е от ромски произход, се гледа преди дни в окръжния съд във Враца, където магистратите окончателно постановиха да бъде глобен 1 000 лева в полза на държавата. От документите по процеса става ясно, че мъжът с греховните мераци е монтьор в ботевградска фирма и досега не е имал други провинения. На личния си лаптоп обаче той имал голямо количество порнографски материали.
Разкритието било направено на 31 януари миналата година от униформени, които нахлули в къщата му в железничарския град и конфискували техниката му. Сигналът срещу Н.Н. бил подаден от бившата му изгора, която изнудвал с разпространение на нейни голи снимки в мрежата. След психоатаката жената не издържала и подала жалба в полицията в Мездра срещу развратника. Оказало се, че Н.Н. имал доста богата колекция от нейни голи снимки, който правил докато били заедно.
По време на претърсването униформените открили огромна еротична колекция с различни деца и жени на преносим компютър „Lenovo Idea pad Z510”.  Тя съдържала снимки и видеа с порнографско съдържание с общ размер 13 GB, разпределени в 80 директории или общо 10 731 файла. Главните действащи лица на голяма част от кадрите били видимо под 18-годишна възраст, а експертиза доказала, че има файлове и на 9-годишни деца.
Пред съда в Мездра мъжът признал вината си и се разминал само с глоба, но по-късно решил да обжалва и санкцията във врачанския окръжен съд. Пред магистратите Н.Н. заявил, че наложената му глоба е незаконосъобразна и въпросните действия са му били неправилно вменени. По думите му при претърсване и изземване в жилището му е участвал технически специалист, който не е ясно колко е бил компетентен за снемането на компютърните данни на хартиен носител.
Доводите на Н.Н. не впечатлили съдебният състав, който отхвърлил жалбата му и постановил окончателна присъда – глобата и разноските по делото в размер на 400 лева.
 
30.11.2018, 08:39 часа
3428 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha