Кметът на Борован празнува заедно с пенсионери в село Малорад

Кметът на Борован празнува заедно с пенсионери в село Малорад Ден на инвалида и годишнина от създаване на пенсионерски клуб „Мечта“ отбелязаха пенсионерите в село Малорад.
Рожденият ден се проведе на 2 декември. Гости на тържеството бяха членове от клубовете на пенсионера в Плевен, село Гложене, село Игнатица и село Зверино. Богатата празнична с много песни и танци стопли душите на възрастните хора, дошли да отпразнуват втората годишнина от създаването на клуба си. Официални гости на мероприятието бяха кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова и зам.-кмета Илияна Донкова. Инж. Тодорова поднесе поздравителен адрес към всички членове и гости на пенсионерски клуб „Мечта“, като им  пожела да са живи и здрави и още дълги години да празнуват заедно.
На 3 декември отново в село Малорад, бе отбелязан Деня на инвалида, като този път участници бяха членове на клуб на инвалида „Надежда“. Гости на събитието отново бяха Десислава Тодорова и Илияна Донкова, както и кметът на Малорад Цено Цоловски.
Инж. Тодорова поздрави всички членове на клуба, като им припомни, че те са част от нашето общество и заслужават внимание, уважение и възхищение за волята и достойнството, с които посрещат трудностите, за силния дух и стремежа си да направят  живота си по-пълноценен и радостен. Дълг е на институциите да облекчат трудното им ежедневие и да протегнат приятелска ръка с разбиране и топлота. 
За отбелязването на празниците на двата клуба кметът на община направи дарения под формата на парични средства.
 
04.12.2018, 10:55 часа
824 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha