Скандал! Хванаха пожарникар от Видинско да кара напушен

Скандал! Хванаха пожарникар от Видинско да кара напушен Пожарникар от Видинско е спипан да кара нерегистрирана кола под въздействието на наркотици, съобщиха от пресцентъра на полицията.
Малко преди 12 часа вчера в местността Поповец в землището на Кула служители на реда спрели за проверка лек автомобил „Ситроен“. Зад волана бил 27-годишен местен жител, който работи в районната служба за пожарна безопасност и защита на населението към МВР в града. Униформените констатирали, че превозното средство не било регистрирано по надлежния ред. При проверка с техническо средство за наличие на наркотични вещества пробата на шофьора реагирала положително на канабис.
Полицаите съставили акт и връчили талон за медицинско изследване на колегата си. Водачът бил придружен до спешния център в града, но отказал да даде кръвна проба за лабораторен анализ.
Местопроизшествието било посетено и от следовател. По случая е образувано следствено дело по описа на Окръжен следствен отдел към Окръжна прокуратура – Видин.
 
31.12.2018, 10:48 часа
3575 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha