Директорката на Езиковата гимназия във Враца избяга от студа и изостави учениците си да мръзнат /снимки/

Директорката на Езиковата гимназия във Враца избяга от студа и изостави учениците си да мръзнат /снимки/ Ледената епоха в Езикова гимназия „Йоан Екзарх“ във Враца продължава и дори директорката Валентина Михайлова не успя да удържи на ниските температури, научи агенция BulNews. 
Възпитаници на някога елитното школо се оплакаха, че в класните стаи продължава да е студено и са принудени да мръзнат на чиновете си. Учениците твърдят, че е „нечовешки студ“ и че дори и директорката не е издържала и си е тръгнала. „Дойде в 10 часа и си тръгна 10 минути по-късно, казвайки по телефона, че й е студено“, разказват учениците.
Медията ни се опита да открие г-жа Михайлова за коментар, но успяхме да се свържем само със заместник-директорката Симеонка Георгиева. Пред репортер на агенция BulNews тя заяви, че температурата е „нормална“ и "допустима", но категорично отказа да каже какви градуси са измерени в стаите. 

Директорката на Езиковата гимназия във Враца остави учениците на студено в първия учебен ден след празниците

Припомняме, че вчера в училището термометрите показваха малко над 10 градуса, а за студа в класните стаи бяха обвинени от „Топлофикация –Враца“. Тогава Валентина Михайлова категорично заяви пред медията ни, че ако и днес не се догонят допустимите температури ще намали учебните часове. 
Занятията обаче са си напълно редовни, въпреки че не е ясно колко точно градуса е в училището. На учениците пък е заявено, че навън има слънце и няма смисъл да намалят часовете. 
Така децата са принудени да мръзнат в класните стаи, докато директорката им седи на топло в общината.
 
04.01.2019, 12:06 часа
13985 7
Коментари

РОДИТЕЛ

04.01.2019, 20:52 часа
Ти нали щеше да намалиш часовете, ако температурите са ниски? Уроспио нещастна, съсипа училище с традиции и история, правейки ненужни обновления. Децата са в правото си да търсят помощ и да отстояват позицията си, това е недопустимо!!!

Братовчеда

04.01.2019, 20:22 часа
Ама, ти за кво си там ма ?

КМЕТА

04.01.2019, 17:12 часа
Няма да злословите против моите кадри,нвсякъде съм нацвъкал застаряващи лелки,къде за шефки ,къде за даскалички,нищо,че не става чеп за зеле от тях,важното е,че са ми очички и ушички.Нали Цвъко ми е шеф та от него ги знам тия неща.

haha

04.01.2019, 17:03 часа
Е тя и предишната беше връзкарка докато я натириха ! И тя беше герберка !

запознат

04.01.2019, 17:00 часа
Тя пак че не е заминала на някоя екскурзия както обикновено ! Интересни ще бъдат резултатите от една проверка кога и по колко дни е отсъствала ?!

Познавач

04.01.2019, 12:42 часа
Деца, организирайте бунт и излезте всички пред училището! Не позволявайте на тази дърта пачавра да ми измъчва. Бъдете смели, вие сте нашето бъдеще! Враца ще ви подкрепи!

министъра

04.01.2019, 12:23 часа
гербаджииска дърта коза, тая се хвали, че е голяма връзкарка не може никой да я махне.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha