Този див Северозапад: Мъж буйства пред ченгета, спрели го за проверка

Този див Северозапад: Мъж буйства пред ченгета, спрели го за проверка Агресивен монтанчанин е тикнат в ареста заради това, че буйствал, когато бил спрян за проверка от полицейски служители, научи BulNews.bg.
Сцената се е разиграла вчера сутрин във Вършец. Около 9.16 часа на ул. „Васил Левски“ в курортния град дежурен автопатрул на местното районно управление спрял за проверка товарен автомобил „Мерцедес 212Д". Ченгетата му показали стоп палка, защото шофьорът - 29-годишен монтанчанин с инициали Р.Б., бил в явно нарушение на Закона за движение по пътищата.
Докато дежурният автопатрул извършвал проверка на автомобила и водача, пътникът на предната дясна седалка – И.О. на 32 години от Монтана, слязъл от автомобила и показал явно недоволство от факта, че са спрени за проверка. Той започнал да вика и да се държи грубо. След като му било разпоредено да се върне в автомобила, И.О. не изпълнил полицейското разпореждане и се опитал да попречи на полицейските органи да изпълнят служебните си задължения.
Нарушителят е доведен в районното управление във Вършец, където след като са му съставени 3 акта, е задържан за 24 часа.
 
07.01.2019, 11:59 часа
4914 3
Коментари

Ичо

08.01.2019, 07:22 часа
Бахти деградиралите типове . Бате , сгрешил си . Признай си и поеми отговорност за действията си като мъж . Какво буйстваш и се разправяш кат ученичка .

баси държавата

07.01.2019, 20:35 часа
То е ясно че става въпрос за мангали.Тия отрепки вече се чувстват недосегаеми от закона!

Социализъм

07.01.2019, 19:20 часа
Навремето щеше толкова бой да яде че нямаше да знае на кой свят е,и нямаше никъде да пише за това.Затова тогава имаше ред в държавата!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha