Северозападни страсти! Гневен мъж простреля познат и го заплаши с убийство

Северозападни страсти! Гневен мъж простреля познат и го заплаши с убийство Разгневен мъж, заплашил с убийство и прострелял свой познат, бе изправен на подсъдимата скамейка, научи агенция BulNews. Дивият екшън се разиграл на 28 август 2017 година в оряховското село Остров, но едва преди дни магистратите постановиха условна присъда за обвиняемия Р.И.
От документите по делото става ясно, че подсъдимият за заплахите и стрелбата е стар познайник на полицията и е бил осъждан и друг път за различни престъпления. Около 19 часа във въпросния ден на ул. „Тракия“ той се заканил да убие своя познат И.М. Той дори извадил пистолет и започнал да го размахва заплашително. Двамата мъже се сборичкали и тогава Р.И. насочил пистолета към лявото рамо на опонента си и дръпнал спусъка. За щастие пострадалия се разминал само с одраскване, а гневният мъж бил осъден условно на половин година затвор.
Р.И. ще трябва да заплати и разноските по делото в размер на над 2 000 лева. Присъдата подлежи на обжалване пред врачанския окръжен съд.
09.01.2019, 08:23 часа
2610 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha