„Червеният котак“ Сашо Симов замяука на заден ход: Ни-ко-га не съм казвал, че Станишев няма да намери място в листите на БСП

„Червеният котак“ Сашо Симов замяука на заден ход: Ни-ко-га не съм казвал, че Станишев няма да намери място в листите на БСП Червеният котак“ Сашо Симов замяука на заден ход – „Ни-ко-га не съм казвал, че Станишев няма да намери място в листите на БСП“.
Личният червен котак за мокри хибридни поръчки на Корнелия Нинова Александър Симов най-изненадващо даде reverse и замяука на заден ход, видя сайтът "Български журнал" .
След, като първо наскоро проходилият „социалист“ напълно самозабравено „изхвърли“ екслидера на БСП Станишев от листите на партията за евровота, само няколко часа по-късно, отново лично той се поправи и написа на страницата си във фейсбук следното – „Ни-ко-га не съм казвал, че Станишев няма да намери място в листите на БСП“.
И ако подобно тъпо поведение не бе трагично за самите червени избиратели, то щеше да бъде най-малкото комично за широката публика, в случай че тя не бе вече свикнала със словестните кълбета на Симов. За никого обаче вече не е тайна, че Симов обожава да се пъне и да се прави на мъж в социалната мрежа, а после да мяучи извинително из разни ТВ студия.
Подход, който отдавна превърна Сашо Симов в еманация на празнодумието и излишния преигран политически напън, но и подход, чрез който последният си осигури свое предаване в новата червена телевизия.
Всъщност няма съмнение, че именно самата Нинова стои в дъното на хранителката на подобни самозабравили се типове, които с лека ръка редят, гонят и преподреждат листи и схеми, без дори да се замислят за своето място персонално място в политическата история. А мястото на Симов е дребно, въпреки личните му габарити.
09.01.2019, 15:18 часа
1041 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha