Хороскоп за 15 януари: Тези 3 зодии трябва да внимават много

Хороскоп за 15 януари: Тези 3 зодии трябва да внимават много

Вторник ще бъде благоприятен ден за срещи или събиране на влюбени двойки, за разговори свързани с бъдещото развитие на една любовна връзка и други. Днес бъдете щедри към любимите си хора и не се вторачвайте в това, какво ще получите от тях в замяна. Това ще бъде благоприятен ден за зачеване или раждане на дете. Вторник вещае кратки флиртове или начало на нова любов (от пръв поглед). След няколко трудни дни, днес като слънчев лъч след дъждовна буря ще получите прозрение за това, което преживяхте и това, което може да очаквате в близко бъдеще. 

Овен
Днес развитието на вашите отношения с любимия човек зависят от търпението и такта ви. Ако по-рано не сте намирали общ език с децата или родителите си, сега могат да възникнат напълно доверителни отношения. Отидете с близките си на театър, концерт, посетете изложби или спортувайте. Препоръчва ви се участие в благотворителни акции.

Телец
Задачата, стояща пред вас е да намерите нужния баланс между сърцето и разума. Подвижни и весели, предпочитате да се намирате в центъра на вниманието, да си играете с деца и с любимите домашни животни. Днес предпочитате почивката в тесен и надежден кръг. При стиснатите Телци е възможен „пристъп“ на прекомерна щедрост.

Близнаци
Може да станете доброволна жертва в сърдечните дела, способни сте на всичко, стига да заслужите любовта на скъпия ви човек. В семейството е възможна липса на взаимно разбиране. Вашата непоследователност и неочаквано поведение могат да объркат близките ви. Прекарайте деня си извън дома, но избягвайте рисковите ситуации.

Рак
Днес сте подозрителни към клетвите и уверенията на своя избраник, затова ви е трудно да стигнете до съглашение. В семейството си сте педантични и се заяждате за дреболии с домашните си. Днес е трудно да ви разубедят. Присъствието на други хора в дома може да разреди възникналото напрежение.

Лъв
Лъвовете не могат дълго да живеят в самота и могат днес да си намерят нова другарка в живота. В семейните отношения е възможен мир и покой. Днес сте разположени да поканите своя избраник в най-скъпия ресторант, на най-престижните концерти и презентации.

Дева
Днес е възможно ново запознанство, което да ви позволи да погледнете на света от друга гледна точка. Вероятен конфликт се разрешава бързо във ваша полза, ако се избавите от предвзетостта в оценката на постъпките на близките ви хора. Желанието мигновено да превъзпитате човек може да доведе до озлобяване и дълбока криза в отношенията. Много Деви през този ден се отдават на удоволствия.

Везни
Приемайте спокойно всичко, което се случва в любовните отношения. Полезно е да измените малко начина си на живот. Бъдете по-меки и по-тихи, прекарайте деня си без ненужно суетене и безпокойство. Избягвайте общуването с шумни хора. Използвайте благоприятните тенденции на седмицата за реализиране на творческия си потенциал. Определете приоритета на потребностите си.

Скорпион
Любовната ви връзка може да се изрази кратко и ясно по следния начин:“По отделно е скучно, заедно е тясно“. Вие, като двама темпераментни човека, като че ли скучаете един без друг, но да съществувате заедно също е невъзможно. Днес сте много взискателни към приятелите си и няма да им простите обидите. През първата половина на деня се намирате в центъра на вниманието. Това в голяма степен удовлетворява вашето самолюбие. Днес може да почувствате поддръжката на покровители.

Стрелец
Чрез сблъскването с незначителни трудности по пътя към щастието само прибавяте вътрешна увереност в себе си, а също и решителност, което ви позволява да ги преодолеете с лекота. Днес съумявате да създадете атмосферата на топлина, радост и спокойствие, проявявате топлота и грижи към своите близки. Различни пътувания могат да се окажат интересни и да ви донесат изгода.

Козирог
Препоръчва ви се да се стремите към по-трайни отношения и да не губите времето си за еднодневни познанства. Може да ви се наложи да откажете покана за гости или за дискотека. В момента за вас са важни семейните проблеми. Ако ви предстои далечно пътуване, върху вас пада цялата дейност по организирането.

Водолей
Нови избраници обединяват усилията си с вас към размисъл и пъргавина на въображението. В семейството е възможно интелектуално сътрудничество и съвместно участие в културни проекти. Този ден се характеризира с пътувания, маса интересни и важни срещи и контакти. Потокът от хора и впечатления няма да ви остави нито минута свободни. Не пилейте средствата си.

Риби
Причината за скарване между влюбените може да бъде заетост в работата или появяването на съперник. Възможно е да се сблъскате с огорчения и конфликти, свързани с роднини. Вероятни са усложнения в отношенията между родители и деца. Не си струва да се поддавате на изкушения, празни развлечения, авантюри и риск. Хората повече взимат от вас, отколкото ви дават.

15.01.2019, 07:41 часа
3069 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha