От последните минути! Откриха наркотици в БМВ пред училище във Враца, дилър избяга заради неопитна дознателка /снимки/

От последните минути! Откриха наркотици в БМВ пред училище във Враца, дилър избяга заради неопитна дознателка /снимки/ Преди минути полицията във Враца успя да залови дилър на наркотици, паркирал пред сградата на Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство, известна като „Чорбата“, видя само репортер на агенция BulNews.
Двама млади мъже превърнали своето БМВ със софийска регистрация в магазин за наркотици, откъдето пазарували учениците. За съжаление заради неопитната дознателка единият дилър успял да избяга с голяма чанта и на местопроизшествието е бил заловен само неговият съучастник.
Целият периметър около лекия автомобил е блокиран от полицията. На мястото работи и екип с криминалистичната лаборатория. Все още текат процесуално-следствени действия и затова не е ясно какво количество наркотик е намерен в колата. Повече информация за случая се очаква да има в утрешния бюлетин на полицията.
16.01.2019, 10:45 часа
20277 2
Коментари

инж.Румяна Петрова

17.01.2019, 21:24 часа
Пред ПГТР учениците не могат да "пазаруват". Там в междучасието са дежурните учители и тези учители, които пушат пред сградата. Софийската кола е претърсвана по време на учебен час, когато навън няма ученици, както е видно и от снимките.

LLLL

16.01.2019, 18:55 часа
Най-доброто училище в града????
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha