Предизборни игри! Банчев натиска Момчил Младенов да играе за кмет на Враца, той се дърпа

Предизборни игри! Банчев натиска Момчил Младенов да играе за кмет на Враца, той се дърпа До общинските избори остават още 8 месеца, но въпреки това предизборният фолклор вече тече с пълна сила, установи агенция BulNews.
От няколко дни в публичното пространство във Враца се завъртя мълвата, че бившият шеф на БКС Момчил Младенов ще бъде издигнат за кандидат-кмет от областния председател на ДПС Борислав Банчев /на снимката/. Мълвата е толкова упорита, че потърсихме коментар от Младенов.
Пред репортер на медията ни врачанският бизнесмен призна, че е имало предварителни разговори с предложение за негово участие в предстоящите избори за кмет, но той категорично е отказал. На този етап Младенов има проспериращ бизнес и е далече от оперативната политика. По тази причина той е преустановил контактите с Борко Банчев, за да не се създават легенди за негова съпричастност към партията на Доган и неговия човек във Враца.
Старата лисица Банчев обаче на всяка цена трябва да намери силна личност, зад която да скрие етническата партия и по тази изпитана схема да се опита да влияе на втория тур на изборите. Преди 4 години хората на ДПС се маскираха в кампанията за съветници като Либерален алианс „Има бъдеще за Враца“ и успяха да вкарат невижданите четирима сенатори. Няма причина тази есен да не пробва отново да заблуди избирателите.
Самият Банчев мечтае да е кмет, но няма как да се кандидатира, тъй като е компрометирана фигура и от ръководството на партията не му разрешават повече експерименти. Да не говорим, че в централата упорито се коментира, че времето му в ДПС изтича и още след изборите за европарламент ще бъде изпратен в заслужен отдих.
21.01.2019, 08:40 часа
8064 12
Коментари

Георгиев

22.01.2019, 11:19 часа
Господа общински съветници, прекратете си договора с това момиче Марина защото ако се вслушате в нейните съвети ще излезете и вие на магистралата. А Борко свинята ще ви е сутеньор.

Член на ЦОБ

21.01.2019, 22:43 часа
Към, ДПС Враца : Колеги, вижте кой ви е Областен толкова години. Вие преценете ,до когa ще го търпите, тоя нещaстник

ГЕРБ Враца

21.01.2019, 21:59 часа
Господа Врачански Сенатори разбрахте ли каква личност Ви консултира и къде отиват Вашите парички при едно момиче с древна професия! Защо не проверите къде и как е взела образованието си г-жа Мишева.И Сержанта вече се чуди как да се отърве от нея.

Niki

21.01.2019, 21:11 часа
Abeee kakvo e rabotila v minaloto Marina, che ne se seshtame ?!!- Abe nie se seshtame ama kato gledam vuv kakvo sustoqnie v momenta nema da moje da izkara i 5 lv.

ДПС КРИВОДОЛ

21.01.2019, 21:00 часа
Господин Младенов, този измамник Банчев ще ви срине целия политически авторитет във Враца. Всяка втора негова дума е лъжа и измама, на последните парламентарни избори той ни предаде на друга политическа сила. За което съответно си получи бонуса.

ДПС БОРОВАН

21.01.2019, 20:38 часа
Врачани, до кога ще се заблуждавате, че този БАНЧЕВ е някакъв политически фактор в нашия град ?! Г-н Младенов, не се подвеждайте по този дебел тупан, той ще ви предаде за 5лв.

ДПС Хайредин

21.01.2019, 20:05 часа
Абе хора тоя дебелия окрадна ДПС та няма да измами г-н Младенов.Момчил трябва да си изтрие дори и телфона му от оказателя си! А Марина Мишева трябва да се върне към старата си професия която я практикуваше! Какви кебапчета ще пече? Ще пече други неща

Иван Иванов

21.01.2019, 19:04 часа
Тоя заборчнел, мазен тюфлек "Сержанта", що не си отиде на Леденика,да си пече кебапчета с Маринчето и да се махне от Враца, че замърсява околната среда с миризмата си!

Запознат Врачанин

21.01.2019, 18:22 часа
Г-н Младенов не е толкова "кух", да се хване на уловката на измамника Банчев.Тоя дебелия ,явно го бърка с любовницата си Мишева.Той е умен човек и няма как да му стане заложник ,като тая селянка!

Главоча

21.01.2019, 15:21 часа
Нека си лапа сладко от "захаросаните" фактурки на общинските съветници всеки месец да се не бута в политиката щото ще го резна.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha