Сеир на Банго Васил! Комшии се трепаха в циганската махала на Берковица

Сеир на Банго Васил! Комшии се трепаха в циганската махала на Берковица Пиян младеж, набил съседа си навръх Банго Васил в ромската махала на Берковица, бе глобен с 200 лева, научи агенция BulNews. Делото се гледа преди дни в районния съд в града под Ком.
Обвиняемият е 25-годишният Е.К., който е учил само до 3-ти клас и вече е бил осъждан за други провинения. На 14 януари той бил в центъра на квартал „Раковица“ по повод организирания празник за ромската Нова година. Там той се срещнал със съседа си – 53-годишният Борислав Манолов. И двамата били употребили доста алкохол, когато Е.К. решил да поиска цигара. Вместо да му даде обаче, мъжът се развикал и се нахвърлил върху него.
Скандалът бил прекратен от кмета на квартала, който присъствал на празника и видял биещите се почерпени гости. След намесата му свадата била потушена и агресивните пияници се прибрали.
Когато си отишъл вкъщи обаче, Е.К. продължил да празнува Банго Васил, като се налива с алкохол. Изглежда същото направил и опонента му Борислав. По-късно същата вечер, още по-пиян, той решил да търси справедливост и отишъл в дома на младежа, заедно с компания и започнал нова разправия. Неканеният гост хвърлил дървена летва и повредил част от къщата, след което си тръгнал.
Ядосан, младежът също решил да продължи войната. Той отишъл до фургона, в който живее Манолов, ударил вратата и тя паднала. Вътре обаче били само жената и детето на Борислав. Тъкмо решил да си тръгва и отнякъде се появил и другият скандалджия. Е.К. му се нахвърлил и го налагал здраво, докато крещял „Ще ви е*а майката, ще ви избия”.
Свидетели на екшъна подали сигнал в полицията и на мястото се отзовал екип от служители на реда. Ченгетата щракнали белезници на по-младия пияница и го тикнали в ареста за 24 часа. Дни по-късно младежът бе изправен в съдебната зала, където съжалил за постъпката си и отнесъл глобата.       
23.01.2019, 08:35 часа
2899 1
Коментари

ооопсаа

23.01.2019, 09:54 часа
Абе то при циганите всеки ден си е сейр.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha