Oт последните минути! Жестоко убийство разтърси врачанско село

Oт последните минути! Жестоко убийство разтърси врачанско село Жестоко убийство е станало във врачанското село Рогозен, научи ексклузивно агенция BulNews.bg. Информацията бе потвърдена от кмета Иван Бешировски, който обаче заяви, че не може да даде подробности, докато трае разследването.
Преди около час е намерен трупът на самотно живеещ възрастен мъж. Тялото е намерено от брата и снахата на жертвата в дома му в селото. Според първоначалните данни се касае за убийство, но все още няма официална информация как е извършено бруталното престъпление.
Жертвата е 70-годишният Иван Райкински. Той е работел дълги години като счетоводител в кметството в Рогозен. Съселяните му го познават като кротък и добър човек. Цял живот обаче той е бил самотник, не се е женил и не е имал деца.
В момента криминалисти работят на местопроизшествието. Районът около къщата е отцепен и текат огледи от следователи. Очаква се информация за това какво са открили разследващите да има в утрешния бюлетин на областната дирекция на МВР.
23.01.2019, 20:50 часа
13175 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha