Натровеният Емилиян Гебрев: Всичко се върти около фирма „Виафот”

Натровеният Емилиян Гебрев: Всичко се върти около фирма „Виафот” Всичко това, което се случи тогава, случва се днес и по всяка вероятност ще се случва утре, е следствие на една изключително добре обмислена, планирана и последователна атака, война за физическо, юридическо и икономическо унищожаване както на мене, така и на ръководената от мене фирма, каза пред Би Ти Ви оръжейният производител Емилиян Гебрев по повод опита за отравянето му през 2015 г. Той заяви, че не е имало заплахи срещу него преди инцидента.
Преди отравянето е имал среща с партньори и приятели, с които е работил от 25 г. и с които ще работи и в бъдеще. Те са грешна насока за разследването според Гебрев. Никога през живота си не съм ял рукола, а от 2014 до 2017 г. не съм пил кафе по повод информациите, че отрова е била открита в салата и в кафе машината на Гебрев.
Всички отровени /синът му и друг бизнесмен/ сме били на различни места и по различно време, допълни Гебрев. Всичко се върти около една фирма – "Виафот", и може би там е разковничето около всичко, което се е случило . Тази фирма през цялото време е съпортвана от страна на държавата, смята Гебрев. Според него става дума за преплитане на български и чужди интереси.
19.02.2019, 09:50 часа
912 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha