Пълно безобразие! Нагъл бизнесмен превърна в паркинг за ТИР-ове улици и тротоари /снимки/

Пълно безобразие! Нагъл бизнесмен превърна в паркинг за ТИР-ове улици и тротоари /снимки/ Нагъл собственик на ТИР-ове във врачанското село Мраморен е превърнал улици и тротоари в паркинг, сигнализира жителка в рубриката „Ти, репортерът“ на агенция BulNews. 
Гневната читателка подплати възмущението си с богат снимков материал. На кадрите ясно се вижда как улиците и тротоарите в населеното място буквално са окупирани от камионите на наглеца. По думите й ТИР-овете пречат на пешеходците, ограничават видимостта на водачите и рушат и малкото останало асфалт. Жената е поставяла проблема пред съответните органи, но до момента реакция няма.
„Става въпрос за собственик на тежкотоварни автомобили от село Мраморен. Интересен факт е, че кметът на селото живее на около 50 метра от въпросния паркинг и всеки ден по няколко пъти минава по този маршрут. Явно не му прави впечатление в каква руина са превърнати тротоарите, по които респективно би трябвало да се движат неговото, моето и всички други деца. Би трябвало да се замисли за осемгодишното му пребиваване в кметството, колко тротоара и улици направи, за да си затваря очите за рушащите се“, пише възмутената жена. 
Тя призовава наглецът да бъде наказан с цялата тежест на закона.
 
07.03.2019, 08:11 часа
6783 4
Коментари

Батка

07.03.2019, 20:42 часа
Малко бензинец и запалка ще свършат чудна работа

:-)

07.03.2019, 20:42 часа
Ако бяхме нормална държава, щеше да дойде милиция, да ти напишат актове като слънце и вместо да завираш ората насам натам ще почнеш да паркираш на майка си у путката но не и по тротоарите.

Kuramiqnchi

07.03.2019, 11:02 часа
Абе абич, ако те хвана да режеш гуми ща завра най малко на майка ти у путката

ХАЯНЧИ

07.03.2019, 10:07 часа
Нарежете му нощеска гумите, и той ще се научи да паркира !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha