Хипермаркет „Практикер“ отвори врати във Враца /снимки/

Хипермаркет „Практикер“ отвори врати във Враца /снимки/ Стотици врачани се стекоха днес следобед на откриването на хипермаркет „Практикер“, видя репортер на агенция BulNews. Официалната церемония присъстваха председателя на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“ Тодор Белчев, областният управител Малина Николова, кметът на Враца Калин Каменов, председателят на общинския съвет Румен Антов и десетки бизнесмени и директори на институции от града. Врачанският митрополит Григорий отслужи тържествен водосвет.  
Приветствия изказаха Тодор Белчев и Калин Каменов, след което прерязаха лентата и подканиха гостите на лека почерпка и обиколка на магазина. Впечатление обаче прави, че предлаганите артикули в хипермаркета са поне с 20% по-скъпи отколкото в другите големи магазини на територията на града. 
„Практикер“ – Враца се помещава в нова модерна сграда, заемаща площ от близо 7 500 кв. метра. Просторният хипермаркет ще зарадва потребителите със светла и уютна обстановка и функционална подредба и организация, така че лесно да разгледат и открият това, което им е необходимо. Жителите и гостите на града ще могат да избират от богат асортимент от над 50 000 артикула за дома и градината. За доброто обслужване се грижат над 70 служители. Клиентите могат да се възползват от безплатен паркинг със 125 паркоместа. 
По повод навлизането си в града, „Практикер“ изгради детска площадка в ж.к. „Сениче“. Като подарък от компанията за врачани на Крайречния булевард бяха засадени и 100 дръвчета от различни широколистни видове. 
 
07.03.2019, 14:55 часа
10676 3
Коментари

Иванов

07.03.2019, 18:59 часа
Цените са много по- високи отколкото в другите големи магазини на територията на града.

Познавач

07.03.2019, 16:23 часа
Като видиш цените и почваш да бегаш, бате!

Бай Шиле

07.03.2019, 15:41 часа
Стотици шилета като невиждали ццццц.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha