Прецакване! Мъж си купи пушка от нета, пратиха му бутилка да пие една студена водица

Прецакване! Мъж си купи пушка от нета, пратиха му бутилка да пие една студена водица Тарикат от Врачанско е развил доходен бизнес в нета, научи BulNews.bg. Той продава оръжия в нета, но вместо пушки праща… бутилки студена водица на измамените клиенти.
Схемата е разкрита от полицията вчера. 33-годишен жител на Вършец се оплакал на униформените, че е бил преметнат от хитрия търговец. 
От интернет портал потърпевшият заявил покупка на въздушна пушка от частно лице. Оръжието в обявата било на стойност 150 лева. Около 11.30 часа вчера пратката пристигнала в офис на куриерска фирма в Монтана. Мъжът се разплатил, но когато отворил пакета, вместо пушка, вътре имало бутилка с вода. 33-годишният установил, че е станал жертва на интернет измама. Така вместо да стреля, наивникът пил една студена водица…
Веднага в районното полицейско управление в Монтана е заведена преписка по случая. След разследване служители на реда по горещи следи са установили хитрия мошеник. Оказало се, че това е 18-годишен хлапак от мездренското село Крапец. 
Материалите по случая предстои да бъдат докладвани в прокуратурата. 
08.03.2019, 10:32 часа
4776 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha