"Бдин" и "Ком" направиха 1:1 във Видин

"Бдин" и "Ком" направиха 1:1 във Видин "Бдин" и "Ком"/Берковица/ не се победиха и направиха 1:1 във Видин. Гостите откриха резултата с гол в 23- та минута. Ивайло Тошев овладя една топка след центриране и отправи удар, който попадна в далечния ъгъл на младия вратар на "Бдин" Явор Райчев. Преди това домакините имаха претенции за дузпи на два пъти. Две очевидни нарушения срещу Янек Кирилов и Тони Цветков бяха подминати от главният съдия  Мариян Блажев от Плевен. До самият край на мача, Блажев имаше много странни отсъждания, които предизвикаха гнева на публиката.
През второто полувреме отново имаше ситуация за дузпа. Борислав Борисов центрира, а топката удари ръката на защитник, но рефера отсъди фал в полза на гостите. В крайна сметка "Бдин" стигна до точката след прекрасна контра, подхваната от Борислав Борисов, който намери капитана Ивайло Иванов и той прецизно вкара за 1:1 в 82- та минута.
"Доволен съм от старанието на момчетата. Не беше най- добрата продукция от моя отбор, но така е. 8 играча ни няма. Това са млади момчета и се раздадоха. Грешки ще има, но това е пътя. Няма да коментирам съдийството. Това е видял и това свирил. Следващият мач в сряда в Козлодуй ще е тежък. Ще играем футбол", коментира мача Павел Огнянов, който е новият старши треньор на "Бдин" .
11.03.2019, 13:06 часа
768 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha