Откриха шест трупа на кучета в Монтанско

Откриха шест трупа на кучета в Монтанско Намериха трупове на шест кучета в Монтанско, съобщиха от МВР.
Все повече зачестяват случаите на насилие и убийства на кучета.
Първият случай е от вчера, малко преди обяд в сграда в промишлената зона на град Берковица са намерени убити 3 бездомни кучета. На място пристигнали дежурни полицаи и извършили оглед. При извършения оглед е намерена и дървена дъска със следи от кръв по нея, с която са убити кучетата. Вследствие на проведени полицейски действия, ченгетата установили кой е жестокият убиец на животните. Оказал се 58-годишен жител на Берковица. Служители на районното в града задържали мъжа за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.  
Няколко часа по-късно, около 14.30 часа в районното управление на Берковица е получен сигнал от 48-годишен жител на село Долна Бела Речка. Човекът съобщил, че в района около гробищния парк на селото е намерил 3 умрели кучета. Животните били собственост на мъжът, въпреки че не разполагал с необходимите документи.
На място пристигнали дежурни полицаи и ветеринарен лекар. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. От кучетата е взето стомашно-чревно съдържание за назначаване на експертиза. Работа по случая продължава в районно управление-Вършец.

 
13.03.2019, 10:50 часа
2934 2
Коментари

ахил

13.03.2019, 18:34 часа
Човек да прибиат нема да си мръднете пръста а за едни блъарници ще дигнете целата полиция

ne taka

13.03.2019, 11:59 часа
Голяма работа!Някакви си тъпи псета,които са на килограм по улиците.Или си ги прибирайте у вас,или ще продължавате да намирате трупове.Хванали сте някому дедовия.Няма начин да откриете и докажете кой мята отрова.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha