Извънредно! Човек лежи на земята зад музея във Враца, вой на сирени вцепени центъра на града /снимки/

Извънредно! Човек лежи на земята зад музея във Враца, вой на сирени вцепени центъра на града /снимки/ Лежащ неподвижно на тротоара зад театъра във Враца човек вдигна накрак спешните медици и полицията, видя само репортер на агенция BulNews.
Мъжът е на видима възраст около 30 години и до пристигането на линейката не даваше признаци на живот. По тази причина репортер на медията подаде сигнал на тел. 112 за човек в безпомощно състояние. При пристигането на спешните медици лежащият внезапно скочи и започна на зиг-заг да се отдалечава по ул. „Петропавловска“ към общината.
По неофициална информация мъжът е пиян и силно дрогиран и преди да падне, е скачал пред преминаващите автомобили. Истински късмет е, че не е бил пометен на пътя след невиждания екшън.
Очаква се всеки момент на мястото да пристигне патрул на полицията, който да окаже съдействие на лекарите и опасния индивид да бъде прибран в болницата. Дотогава минаващите по улицата шофьори да бъдат внимателни, тъй като мъжът излиза внезапно на пътното платно.
16.04.2019, 18:44 часа
12750 1
Коментари

ЛошаРабота

16.04.2019, 21:52 часа
Така е.Алкохолчето и дрогичката не прощават.Такива няма за какво да са живи.Дефектно ДНК,което замърсява световният генофонд с безсмисленото си присъствие и възпроизводство.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha