Този див Северозапад! Бандит потроши колата на мъж от Врачанско и го заплаши с убийство

Този див Северозапад! Бандит потроши колата на мъж от Врачанско и го заплаши с убийство Бандит, потрошил колата на мъж от Врачанско и заплашил го с убийство, бе осъден условно на 3 месеца затвор, научи агенция BulNews.
Делото срещу 38-годишния П.Д., който е криминално проявен и осъждан и за други престъпления, се гледа преди дни в районния съд в Оряхово.
От документите по процеса става ясно, че зрелищният екшън се е разиграл на 23 юли миналата година в Оряхово. Бруталното нападение станало към 22 часа на ул. „Христо Смирненски“ в крайдунавския град. Тогава, по неясни причини, разбойникът се разгневил до полуда на свой познат и му налетял.
Потърпевшият С.Б. бил паркирал колата си „Ауди А8“ и стоял вътре в нея, като си мислел, че е защитен от яростта на съгражданина си. Шокът му бил голям, когато обезумелият нападател грабнал една брадва и се затичал към паркираното возило. Без много да се мисли П.Д. започнал с все сила да троши с брадвата колата и да се опитва да се докопа до шофьора. Докато разбивал стъклото на предна лява врата на колата, агресорът сипел закани за убийство. Мъжът крещял „ела, ела да те убия“ срещу ужасения си опонент.
След като излял гнева си и преди да дойде полицията П.Д избягал, което принудило униформените да го обявят за местно издирване. Не след дълго агресивният тип бил закопчан, а наскоро и осъден за действията си.
Освен условната присъда П.Д. ще трябва да плати и разноските по делото в размер на около 430 лева.
Определението е окончателно, има последиците на влязла в сила присъда и не подлежи на обжалване.
 
18.04.2019, 08:40 часа
4514 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha