Зрелищна катастрофа с врачански "Сеат" в Благоевград, шофьорът избягал /снимки/

Зрелищна катастрофа с врачански "Сеат" в Благоевград, шофьорът избягал /снимки/ Жълт лек автомобил "Сеат" с врачанска регистрация катастрофира тази сутрин в Благоевград, като изкриви стълб и удари паркиран автомобил, след което водачът е напуснал местопроизшествието.
Пътният инцидент стана на ул. "Славянска" в района на университета. Колата с неизвестен на този етап водач, идва от светофара пред ЮЗУ и се движи в посока студентските общежития.
Заради висока скорост лекият автомобил на дясна крива минава в насрещното, удря се в бордюра, след това в стълб на осветлението, завърта се и блъска в паркиран „Фиат“.
От тласъка италианската кола удря паркиран зад нея „Мерцедес“. На италианския автомобил е счупен един от мигачите и подбит предния капак, но по германския няма щети.
След удара водачът е изоставил своя автомобил и затова е обявен за издирване,като който най-вероятно е студент. Еърбеците са се отворили, но на този етап не е ясно дали водачът и евентуалният му спътник са пострадали. Уличният стълб обаче е почти пречупен и наклонен.
На мястото на инцидента се изгражда подпорна стена, поставя се и тротоар.
18.04.2019, 10:41 часа
6001 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha