Изверг хвърли 5-годишно момче от 12 метра в мол, искал да убие някого

Изверг хвърли 5-годишно момче от 12 метра в мол, искал да убие някого Изверг с психични отклонения хвърли 5-годишно момче от третия етаж на мол в град Блумингтън, щата Минесота, защото искал "да убие някого", съобщиха от местната полиция. Лекарите се борят за живота на малкия Лендън Хофман в болница в Минеаполис. Детето, което е паднало от над 12 метра височина, е с тежка травма на главата и многобройни фрактури. 
24-годишният Емануел Аранда от Минеаполис е задържан и обвинен в опит за убийство. Психарят обяснил, че бил бесен след като няколко жени отказали да говорят с него в мола, и затова си търсел "да убие някого".
Шефът на полицията в Блумингтън Джефри Потс описа сцената в мола като "отвратителна". През 2015 г. Аранда бил арестуван в същия мол след като метнал предмет от третия етаж.
Отворена бе страница в GoFundMe за дарения за лечението на 5-годишния Лендън Хофман, събрани са вече почти милион долара. Ноа Ханимън, приятел на семейството му, съобщи, че Лендън продължава да "води своята смела битка".
18.04.2019, 16:04 часа
1478 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha