Зрелището започна! Дрифтъри от цяла България палят гуми във Враца /снимки/

Зрелището започна! Дрифтъри от цяла България палят гуми във Враца /снимки/ Над 30 от най-добрите дрифтъри от цяла България пристигнаха тази сутрин във Враца, за да покажат майсторско управление на автомобили. За първи път тази година в България на картинг-пистата край стадиона ще се проведе Drift day.
Началото на демонстрациите бе дадено 9.00 ч. и ще продължи до 18.00 ч., като от 14.00 ч. до 15.00 ч. ще има почивка. По пистата вече летят едни от най-добрите пилоти от София, Враца, Велико Търново, Благоевград, Кюстендил, Монтана, Плевен, Габрово и Русе, които показват своите умения.
В 14.00 часа ще бъда връчени 9 награди по 200 лв. на най-добрите и атрактивни пилоти. Зрелищното мероприятие се провежда с подкрепата на община Враца, която осигури 3 от наградите.
Организаторът на събитието Димитър Бузов е осигурил кетъринг за зрителите и състезателите. Входът за зрелищната проява е само 5 лв., като за децата е безплатно. На картинг-пистата ще може да се влиза само от долния вход до лекоатлетическата писта.
21.04.2019, 09:01 часа
4756 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha