Врачани търсиха съкровища в духа на Game of thrones

Врачани търсиха съкровища в духа на Game of thrones На 18 май (събота) за пета поредна година се проведе „Лов на съкровище”, организиран от „Враца софтуер общество”. Темата тази година беше обвързана с култовия сериал „Игра на тронове” по супер популярната фентъзи поредица книги на Джордж Р. Р. Мартин. 
В Лова тази година взеха участие над 100 човека в 26 отбора, като те трябваше да разгадават древни езици, да преодоляват физически изпитания и да проверяват своята ловкост и сръчност. Терена беше специално подбран и отборите се състезаваха в местността около парк „Хижата”. 
Финишираха 19 отбора. Победители станаха отбор „Семафор”, преминали през трасето за 2:25:51 сек. Втори са отбор „Квото кажеш” с резултат от 2:45:41 сек., а тройката се допълни от отбор „Team Targaryan” с време 3:00:00 сек. 
Награждаването за поредна година беше проведено в актовата зала на СУ „Козма Тричков”. На него отборите получиха своите награди, осигурени от Dextrophobia. Победителите получиха ваучер за една от техните escape rooms, а класираните на второ и трето място – cards2go интерактивни карти-предизвикателства с мисия. 
Наградите бяха връчени от Теодор Костадинов, един от основателите на „Враца софтуер общество” и част от организационния екип на „Лов на съкровище”. 
След края на церемонията по награждаването, всички участници бяха поканени на парти в Гнездото coworking, където заедно да отбележат края на „Лов на съкровище – Зимата дойде”. 
Сдружение „Враца софтуер общество” изказва отново своята благодарност към община Враца за подкрепата при реализиране и на тазгодишния лов, както и на доброволците от Общински ученически съвет – Враца. 
20.05.2019, 13:13 часа
476 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha