Сирени вият над Враца, извънредно съобщение от Съвета за сигурност към областна администрация

Сирени вият над Враца, извънредно съобщение от Съвета за сигурност към областна администрация Преди около 30 минути над Враца се разнесе вой на сирени и това породи напрежение сред населението, установи проверка на агенция BulNews. По този повод от областната управа разпространиха официално съобщение за причината за тази необичайна ситуация в областния град.
„Част от сирените на Националната система за ранно предупреждение и осведомяване на територията на Враца са се задействали вследствие на техническа авария, възникнала от обилния валеж. Съветът за сигурност при Областна администрация - Враца уведомява гражданите, че няма основания за тревога", пише в съобщението.
Над града втори час вали обилен дъжд, който създаде временни проблеми за пътуващите по бул. “Васил Кънчов“. В пика на лошото време се наводни подлеза при гарата, както и участък под картинг-пистата, където затънаха леки автомобили. Към този момент небесната вода придължава да се сипе над Враца, но няма подадени сигнали за проблеми по улиците на града.
02.06.2019, 22:07 часа
23579 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha