НОИ-Видин си търси началник със заплата от минимум 1 000 лева

НОИ-Видин си търси началник със заплата от минимум 1 000 лева Националния осигурителен институт във Видин обяви свободно работно място за началник на сектора по контрол по разходите на държавното обществено осигуряване, научи агенция BulNews. 
Задачата на новия шеф ще е да организира осъществяването на контролно-ревизионната дейност в териториалното поделение и да осъществява контрола на трудовите злополуки и професионални болести, на експертизата на временната и трайна неработоспособност. В задачите му са и организирането и осъществяването на контрол на дейностите, свързани с осигурителния архив.
Изискваната минимална степен на завършено образование е бакалавър с III младши ранг. Предпочитаните специалности са от  направленията икономика, администрация и управление или социални дейности. Кандидатите трябва също така да имат професионален опит от поне 4 години.
Минималният размер на основната заплата за длъжността е 1000 лева. Конкурсът ще бъде проведен на три етапа - практически изпит, решаване на тест и интервю. Крайният срок за подаване на документи е до 17 часа на 17 юни.
13.06.2019, 08:25 часа
1464 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha