Това са мъжете, които оставят трайни чувства

Това са мъжете, които оставят трайни чувства Винаги сме смятали, че мъжкият характер се оформя изцяло от хората, с които дружиш. Не всички оставят положителен ефект върху теб, защото има и достатъчно идиоти, които намразваш, но знаеш, че техните уроци са достатъчно важни, калявайки железен характер и стоманен юмрук. Оформянето на характера при жените е съвсем различна бира. Всичко зависи от множество фактори, включително кифлеенето. Малкото момиченце с книжката с приказки искаше да стане принцеса, а нейната най-добра приятелка с кабелна телевизия – принцеса. Това не е всичко, защото ти и останалите мъже в живота й, сте причината за нейното развитие. Запознай се с всички мъже, които носят отговорност за нейното съществуване.

Баща й
Бащите винаги получават по-твърдото рамо на обществото, когато пожелаят да напуснат семейството. Законът стои на страната на жената и човекът се разделя с всичко, без дори да й вземе въздуха (ако си спомняш „Дами канят“). Бащите не са това, което виждаш от филмите в Холивуд, защото много от тях остават у дома, борейки се с немотията и издържайки кафеджийския характер на майката, докато тя е заета с махленските клюки и вечеринки. Бащите имат особена власт над дъщерята и гарантират контрол и протекция. Повечето вършат невероятна работа в този случай, борейки се с всички злини, но сме особено благодарни на онези, които оставят следа в женската психика под формата на „Daddy Isues“! Той е тиранинът, който пази принцесата от фолк ритмите и червилото във втори клас! 

Брат й 
Братята са нещо много специално в женския свят, след като могат да бъдат използвани за мускули, протекция и евентуално обсъждане на тема „Вие, мъжете!“. Знаем, че повечето каки с интерес наблюдават развитието на братята (от всички гледни точки) и често го използват за гоненето на досадни и влюбени хора от дома. Може да е член от фамилията, но винаги получава най-дебелата приятелка от компанията й – закономерност е! 

Първият
Някои религии обещават девственици, а други отварят вратите към един по-различен свят на Durex, където момиченцата спират да надуват балони. Има точни трима мъже, които тя няма да забрави. Половият живот не е състезание, а маратон – участието е най-важно. И все пак е хубаво да бъдеш онзи, който дава старта, гарантирайки си място в „Залата на славата“. СкъсАл си цветето, помирисал си розата й и си сложил кетчуп на кренвирша, честито! 

Онзи, който спа с нея, но не се обади
Не можем да повярваме, че все още има жени, които вярват в любовта от пръв поглед в iPhone-a, ключа от BMW-то и портфейла с месечната заплата, който небрежно стои на масата в бара. Жените не са меркантелни, а просто имат око за красивите неща – грозните идват, когато не се обадиш, след като се похвали на всичките си приятелки, че е забила страшен сладур! Така се ражда живата легенда – с женска омраза и много клетви! 

Онзи, който не спа с нея
Казват, че мъжете никога не отказват на жена, докато не срещнат Искра Фидосова. Отказваме, дами, отказваме! Много често сме готови да прецакаме съдружника в гащите, за да Ви покажем, че не сте безсмъртни и Мара Шепова Ви бие по-всички параграфи. Всеки път, когато откажеш на красавица, отмъщаваш за всички, които тя е отрязала. Подобна жертва винаги се поущрява с най-високата награда. Приготви се за кармичните сътресения и чакри, защото тя винаги ще заспива в леглото с мисли като: „Какво щеше да стане?“, „Ами ако…?“. 

Бившият
Признаваме, че една жена никога не остава с един, по който да страда. Тук може да се сформира цяла армия, а набирането на войници сигурно датира от детската градина – връзката е била мимолетна, защото само са се държали за ръчички. Бившите са особена тема на размисли и страсти (подробен материал за тях), но има един, който не се забравя. Той редовно се проверява от нея по всички социални мрежи. Жените никога не превъзмогват някой по-специален, с когото са били обвързани повече от година. Времевият период създава чувството за притежание и много след раздялата, тя си го смята за собственост. А щом разбере, че не си на линия в социалките, значи е сигурна, че вече правиш секс с някоя друга. 

Изгнаникът в приятелската зона
Към този изпитваме огромно съжаление, но и желание за прилагане на любимата хватка на Джони Кейдж – шпагат и удар в… сещаш се! Някои го наричат любов, а други смятат, че е чиста глупост. В световната история няма регистрирана аномалия, в която слугата да е успял да мине принцесата, за да се качи на трона. В наши дни, слугата е всеки, който вярва, че услугите и робството към дадената жена ще го превърнат в истински рицар, който ще я качи на бяло магаре, за да тръгнат към залеза в посока Филиповци! Жените не забравят своите роби и ги обгрижват с внимание, третирайки ги като крокодилите – хвърлят им малко месо (в този случай е внимание), за да плуват след тях. 
26.06.2019, 11:00 часа
848 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha