Ето трите пози, които подлудяват мъжете

Ето трите пози, които подлудяват мъжете Ако някога сте се чудели какво се върти в главата на любимия ви, когато ви наблюдава с онзи премрежен поглед, то трябва да знаете, че отговорът на този въпрос не е много труден. В преобладаващата част от времето мислите на мъжката част от планетата се въртят около секса, а когато са съсредоточени върху една конкретна жена, той си е я представя в най-любимите му пози. А кои ли са те? Има ли изобщо позиции, които да подлудяват всички мъже без изключения? Да, има и сред тях не е добрата стара мисионерска! Вижте кои са топ 3.

Ездачката
И обикновената и обърнатата ездачка. Противно на повечето схващания, мъжете обичат дамата да е отгоре и да командва парада. За тях няма нищо по-възбуждащо от разгорещената красавица, която дава всичко от себе си и се движи страстно върху него.

В изправено положение
Мъжете обичат да стават от леглото за разни горещи изпълнения. Има много варианти за пози, но в изправено положение се възбуждат най-много. Трябва да се подготвите, че може би няма да ви е изключително удобно, но пък ще е вълнуващо.

Кучешката
Каквото и да си говорим, кучешката поза е най-големият фаворит на мъжете! Тя им позволява да усещат физическо надмощие и им осигурява секси гледка. Господата обичат да ни наблюдават в гръб, особено когато сме без дрехи.
18.07.2019, 10:00 часа
1423 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha