Гневен мъж нокаутира с бухалка клиент на заведение във Врачанско

Гневен мъж нокаутира с бухалка клиент на заведение във Врачанско Гневен мъж, нокаутирал клиент на заведение с бухалка, бе изправен на подсъдимата скамейка, научи агенция BulNews. Зрелищната битка се е разиграла в село Селановци, около 3.30 часа на 30 април 2017 година. 
Биячът Б.М. се черпел със свои познати в заведение „Орбит“, когато ненадейно се разгневил на един от клиентите. В яда си разяреният мъж не се замислил много-много, а грабнал бухалката, която се намирала до него и натресъл човека, който бил обект на неговите раздразнения. От удара мъжът се свлякъл на земята, а по-късно станало ясно, че е със счупена ръка. 
Като видели какво става клиентите и приятелите на Б.М. се намесили, укротили го и така спасили М.М. от по-сериозни травми. 
Малко по-късно на мястото пристигнали и униформени, които закопчали нападателя. За действията си Б.М. бе изправен да отговаря пред съда в Оряхово едва преди дни. Присъдата му е условна, три месеца лишаване от свобода, което е отложено за срок от 3 години. 
Мъжът ще трябва да плати и разноските по делото в размер на около 800 лева. Определението на магистратите има последиците на влязла в сила присъда, окончателно е и не подлежи на обжалване.

 
16.07.2019, 08:26 часа
5228 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha