МВР: Кола засякла младежа, врязал се в бензиностанция в Монтана

МВР: Кола засякла младежа, врязал се в бензиностанция в Монтана Друг е виновникът за катастрофата, при която младеж се вряза с колата си в бензиностанция в Монтана, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР. 
Както BulNews.bg съобщи, инцидентът стана вчера след обяд. Лек автомобил "Сеат Леон" се блъснал в бензиностанция, която се намира на изхода на Монтана, преди кръговото кръстовище. На шофьорското място на колата бил 19-годишен младеж от областния град. 
Оказва се обаче, че не той е виновен за ПТП-то, което като по чудо се размина без пострадали хора. Водач на лек автомобил „Фолксфаген Голф“ със софийска регистрация, излизайки от бензиностанция „Лукойл“, не спрял на знак „Стоп“ и направил ляв завой, като отнел предимството на движещия се по бул. „Ал. Стамболийски“ „Сеат“. По тази причина младежът зад волана извършил спасителна маневра завой надясно. Колата излетяла от шосето и блъснала паркираните на паркинга на бензиностанцията коли „Рено“ и „Субару“. След това продължила напред и се спряла чак след като се блъснала в стъклопакета и навеса на кафенето пред бензиностанцията. 
За щастие при катастрофата са причинени само имуществени щети. Водачите са тествани за употреба на алкохол, като пробите са отрицателни. 
 
19.07.2019, 09:25 часа
3749 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha