Томислав Дончев: Възможно е да има предсрочни парламентарни избори

Томислав Дончев: Възможно е да има предсрочни парламентарни избори  "Може да има предсрочни парламентарни избори", изненадващо заяви пред Поли Златарева в БНТ вицепремиерът Томислав Дончев. Той обясни това с "динамичното развитие на политическия живот" у нас, покрай изключването на Волен Сидеров и двама негови депутати - трима от общо седем атакисти, от парламентарната група на Обединени патриоти.
Припомняме, че т.нар. "малка коалиция", която се разпадна, е част от голямата управляваща коалиция. Работата много прилича на номер за отвличане на вниманието от мегаскандалите с НАП и избора нов главен прокурор, от които Борисов, скрил се напоследък, не може да излезе сух.
Досега на два пъти той се е отървавал с отиване на нови избори, когато е изправен пред тежки имиджови вреди за него и партията му.
Загубата на домакинството на "Фолксваген" и незнайно защо вземаните за 4 седмици вече 700 млн. лв. борчове, покрай сделката за Ф-16 са още проблематични мегаскандали, които показват несъстоятелността и липсата на перспектива на управлението.
26.07.2019, 09:51 часа
1660 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha