Ужасяваща находка във врачанско село! Откриха разложен труп на човек, кучета оглозгали месата му

Ужасяваща находка във врачанско село! Откриха разложен труп на човек, кучета оглозгали месата му Сцена, достойна за филм на ужасите, се разиграла днес в Белослатинско, научи ексклузивно BulNews.bg. Част от обесен труп на човек е намерен да виси от дърво, а кучета били разнесли и оглозгали месата му. 
Шокиращата находка е открита днес край село Търнава. Овчар минал покрай изоставен имот и усетил силна миризма на мърша. Човекът не видял точно за какво става въпрос, но незабавно подал сигнал в полицията. 
Когато униформените от районното в Бяла Слатина отишли на мястото, те останали втрещени от видяното. От клон на дърво висели почернели останки от човешко тяло. На въжето обаче била останала само главата, а тялото било паднало на земята. Кучета били оглозгали месото от кокалите, след което завлекли части от скелета из целия двор. 
Това, което е останало от трупа, е в напреднал стадий на разложение. Предполага се, че тялото е на мъж, но заради гниенето това все още не е категорично потвърдено. По данни от първоначалния оглед най-вероятно човекът бил мъртъв повече от 15 дни, като почти сигурно става въпрос за самоубийство.
Всеки момент на мястото се очаква да пристигне екип от дознатели и да започне детайлен оглед на човешките останки.
26.07.2019, 14:30 часа
14101 1
Коментари

APG GRUP

26.07.2019, 16:14 часа
Това не неприятно, и мирише много.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha