Спират круизите от Лондон до Дубай тази есен

Спират круизите от Лондон до Дубай тази есен Най-големият круизен оператор във Великобритания спира бизнеса в Персийския залив поради напрежението в региона.
Круизите на P&O, една от най-големите круизни компании в Обединеното кралство, преустановиха експлоатационните си обиколки в Персийския залив за предстоящите есен и зима заради опасения относно скорошните арести на кораби от Иран, заяви президентът на компанията Пол Лъдлоу.
„Повишеното напрежение в региона, предизвикано от атаките срещу танкери в проливите и задържането на танкер с британски флаг от иранските власти, означава, че като британска компания, не е препоръчително да поддържаме планираните круизи до Дубай и Програмата за Арабския залив през този есенно-зимен сезон. Ето защо ние предприехме необичайната стъпка за изтегляне на круизите от региона за предстоящия сезон ", съобщи списание Arabian Business, цитирано от Спутник и БГНЕС.
Всички съществуващи резервации ще бъдат анулирани и напълно възстановени на клиентите, докато не бъдат организирани нови круизи, добавиха от компанията.
08.08.2019, 13:23 часа
580 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha