Искра Фидосова притиска бъдещата снаха с предбрачен договор, тя се дърпа

Искра Фидосова притиска бъдещата снаха с предбрачен договор, тя се дърпа Предбрачен договор е на път да разтрогне годежа между сина на Искра Фидосова – Франсоа, и половинката му Лора Стойкова, твърди в. „Галерия“.
Кандидат-снахата на популярната юристка от Монтана отказвала да подпише документа, обидена от условията в него, разказват близки до фамилията. За съставянето на предбрачен договор настоявала именно Искра Фидосова. Властната майка искала да предпази Франсоа от жени с апетити само към семейното богатство, но не и към богатата душевност на сина й.
Документът обаче бил меко казано оскърбителен за Лора. Накратко – при евентуален развод съпругата оставала на улицата, без значение кой е инициатор на раздялата и какви са причините. Лора сметнала наличието на подобен договор за крайно обиден и отказала да го подпише. За Франсоа това не било проблем, тъй като й вярвал безрезервно, но опитната Фидосова приела отказа като знак за меркантилност.
Сватбата така или иначе не бе планирана за тази година и двете все още имат шанс да си оправят отношенията, надяват се техни близки. Припомняме, че Франсоа и Лора се сгодиха на Малдивите, където синът на правистката от Монтана й поднесе скъп диамантен пръстен.
17.08.2019, 11:52 часа
8935 4
Коментари

Джаба

22.08.2019, 21:09 часа
Джаба Хатинянина знае 101 номера за завземане на чуждо имане и бди над своето.

Наблюдателен

19.08.2019, 11:20 часа
Още ли не са ефтаназирали кутловската свиня???

ГРЕБ

17.08.2019, 15:18 часа
Така е то всички ГЕРбове са наядоха яко с пари, а сега искат да се гаврят с хорта с договори, иначе годеж на Малдивите и скъп димантен пръстен е добре като за начлао, има хора който цял живот работят за толкова пари, колкто стуват само тези две неща

герберски другар

17.08.2019, 12:43 часа
Ако обичате не ни занимавайте с отрепки като другарката. Благодаря !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha