Искра Фидосова приюти украински бежанци в Монтана, опъна ги да работят в кръчмите ѝ

Искра Фидосова приюти украински бежанци в Монтана, опъна ги да работят в кръчмите ѝ Известната юристка и сив кардинал на ГЕРБ от близкото минало Искра Фидосова е приютила 5 семейства украински бежанци в Монтана, където се оттегли след финала на политическата си кариера и се отдаде напълно на семейния ресторантьорски бизнес, пише vtorifront.bg.
Бившата депутатка преди месец пусна обява в социалните мрежи, че може да помогне на бягащите от войната в Украйна.
„Здравейте, предлагаме и имаме възможност да поемем с настаняване и работа за 5 украински семейства, включително и с малки деца. Ще им осигурим жилище в град Монтана, работа в ресторантьорския бизнес, както и всичко друго, от което имат нужда. Предлагаме позиции за сервитьори, барман, готвачи, аниматор за детски център, детски педагог, камериерка. Ако е необходимо, можем да докараме семействата от границата“, гласи обявата, към която Фидосова е оставила своя телефонен номер за контакт.
От написаното става ясно, че бежанците са получили подслон от Искра, но и работят в нейните 2 семейни ресторанта, които тя менажира след абдикацията от политиката.
Напоследък ексдепутатката има и допълнително хоби, от което също изкарва солидни доходи, а именно организирането и осъществяването на празнични декорации за сватби, кръщенета, детски рождени дни и фирмени партита, писа „Ретро“.
23.05.2022, 15:10 часа
5628 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha