Побеснял ревнивец от Монтанско заплаши да заколи бившата си

Побеснял ревнивец от Монтанско заплаши да заколи бившата си Разярен ревнивец от монтанското село Ковачица, заплашил да заколи бившата си, ще търка наровете в затвора цяла година, научи агенция BulNews. 
Свадите между С.Р. и бившата му изгора били непрестанни. Тормозът, наложен от гневния мъж над беззащитната Т.Т., ескалирал в средата на миналата година, когато жената преосмислила съжителството си с агресора и решила повече да не бъде жертва. Тя подала молба за защита от домашно насилие и магистратите разпоредили мъжът да не я доближава на по-малко от 50 метра. 
На 21 август тази година обаче С.Р. нарушил заповедта на магистратите и намерил бившата си в заведение в селото. Като я видял, гневният мъж не се сдържал, седнал на масата и започнал да я заплашва и обижда. Ревнивецът крещял на Т.Т.  „Боклук, к*рва, ще ходи да се е*е за жълти стотинки, за една кутия цигари, че цялото село е спало с нея“. След това той извадил нож и я заплашил с него. 
За заканите и тормоза преди дни С.Р. бе изправен на подсъдимата скамейка в районния съд в Лом, където бе осъден на една година затвор под строг режим. 
Определението е окончателно и не подлежи на обжалване или протест.
 
20.09.2019, 08:40 часа
5210 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha