125 катастрофи за последното тримесечие във Видинско

125 катастрофи за последното тримесечие във Видинско Областната комисия по безопасност на движението по пътищата във Видин прие на свое заседание актуализирания правилник за организацията и дейността си. На заседанието бе представена и информация за извършените дейности във връзка с предприемане на действия на областно ниво за повишаване безопасността на движението по пътищата.
Началникът на сектор "Пътна полиция" главен инспектор Владимир Герасимов представи данни за безопасността на движението по пътищата през третото тримесечие на настоящата година.
"На територията на Видин са настъпили общо 125 пътнотранспортни произшествия при, които е загинало 1 лице и 26 са ранени, сравнение за същия период на 2018 година,135 ПТП и 25 ранени лица, като общ анализ на изложените данни можем да направим извод, че по отношение на загиналите лица имаме положителен ефект, намалели са с 2 лица, ранените бележат едно запазване на броя, като това са относителни данни, като не уточняваме какви наранявания имат, следствие на ПТП-то."
10.10.2019, 16:55 часа
805 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha